Disclaimer

De informatie op deze website(s) wordt beschikbaar gesteld door Siltech. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Siltech is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie.

Auteursrechten

Siltech behoudt zich het auteursrecht van de op deze website(s) vermelde teksten, beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Siltech. Via de contact-link op de betreffende pagina kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Privacy

Siltech hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website.

Voor vragen over de website of over specifieke producten zoals siliconen slangen, kunt u in contact treden met Siltech. Wilt u direct telefonisch contact met Siltech, belt u dan met 0522-750552

Bouw

bouw

Industrie

industrie

Medisch

medici

Luchtvaart

luchtvaart

Scheepvaart

scheepvaart